MENÜ

Betörés utánBetörés utáni helyreállítás, betörés után

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Betörés utáni helyreállítás

betores utan
betores utan

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Betörés utáni helyreállításGyakorlott szakemberektől.

Sajnos olyan világot élünk, ahol az otthonunk és önmagunk védelme nincs biztonságban az illetéktelen behatolókkal szemben. Ezekben a bizonytalan időkben a családunk és otthonunk védelme a legfontosabb! Szakembereink olyan biztonsági megoldásokat kínálnak önnek, amivel megóvja otthona és családja biztonságát a betöréses lopás és az erőszakos behatolásokkal szemben.

A statisztikák azt mutatják, hogy betöréses lopások egyre magasabbra emelkednek, fontos, hogy időben védekezzünk ez ellen, mielőtt még megtörténne a baj és mi is áldozattokká vállunk.

Cégünk abban tud segítséget nyújtani, hogy ez ne fordulhasson elő, és ön ne legyen áldozata egy betöréses lopásoknak sem! Pl.: Biztonsági zárakkal, Hevederzárakkal, Pajzsokkal.

A betörés utáni helyreállítás munkát garantáltan szakmailag kifogásolhatatlan végző szakemberrel végeztesse el.

Betörés utáni helyreállítás költség többszöröse egy biztonsági zárbetét árának.

Ha már megtörtént a baj, és betörtek otthonába, irodájába vagy ingatlanába, hívjon minket és rövid határidővel vállaljuk a megrongált ajtók, zárak cseréjét és helyreállítását.

Betörés utáni helyreállítás és javítás.

Többször fordult már elő, hogy betörés után a tulajdonosok nem tudták, hogy amikor megtörtént a baj mihez is kezdjenek.

Egyből az jut az eszükbe, hogy most akkor venni kell egy új ajtót és zárszerkezetet. Pedig ez nem így van! Betörés utáni helyreállítással foglalkozó szakembereink helyrehozzák önnek a megrongálódott ajtóköri dolgokat és amennyiben igény van rá felszerelnek egy biztonsági zárat és egy biztonsági pajzsot, így az ismételt betörés veszélye is minimálisra csökken!

A betörések 80-90%-a a bejárati ajtón keresztül történik. Nem mindig van a behatolásnak nyoma. Valamikor úgy nyitják ki az ajtókat, hogy nincs látszatja. De sajnos gyakran előfordul, hogy erőszakos behatolás módszerét alkalmazzák. Ilyenkor befeszítik az ajtónkat illetve a zárunkat.

Az alábbi képre kattintva megtudjuk nézni, hogy milyen is az erőszakos betörők módszerei:

Betörés utáni helyreállítás számlásan és garanciával.

Ha már sajnálatos módon megtörtént a baj, akkor szakembereink a helyszínen gondoskodnak a zárhatóvá tételről, illetve a teljes helyreállításról az Önök igényei szerint.

Betörés utáni helyreállítás, a káresemény azonnali helyreállítása, zárak megszerelése illetve az ajtóval kapcsolatos károk megoldása.
Otthonunk, lakásunk védelméről- biztonságáról önmagunknak kell gondoskodni. Vannak olyanok, akik itt egyből egy biztonsági kamera jut eszünkbe, pedig ha jobban belegondolunk nem feltétlenül a kamera jelenti a tökéletes lakásvédelmet! Tegyük fel, hogy például áram szünet van?! Akkor a kamera hatástalan.

Tapasztalatunk során nagyon sok betörés kivédhető lett volna, ha megfelelő biztonsági zár lett volna felszerelve. A biztonsági zár felszerelése anyagi szempontból lehet, hogy nem egy legolcsóbb árhoz hasonlít, de az otthonunk védelme és ezáltal a lelki nyugalmunk biztonsága a tét!

Hívja mesterembereinket bizalommal!

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

betoresutan

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász