MENÜ

Zárszerviz 024h Acélpajzs- Kulcs Kft. Aki segít ha bajvan!
zárcsere, zárszerelés, zárjavítás, zárnyitás, hevederzárak

Zárszerviz garanciával Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Zárszerviz garanciával Budapesten éjjel és nappal.

Ha nem záródik az ajtó vagy ép nem nyílik, keresse bizalommal zárszerviz mestereinket akik éjjel és nappal állnak szolgálatukba Budapest egész területén továbbá igény szerint Pest megye területén is. Az elvégzett munka után 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Tevékenységünk a záras problémák gyors, azonnali orvosolása.

De szívesen állunk rendelkezésére a betörésvédelem kialakítása során is. Kérésére biztonsági szaktanácsot biztosítunk azért, hogy megtudhassa, hogy lakásának ajtaján van-e gyenge pont amit ön lehet nem lát, de egy betörő pillanatok alatt észre vesz.

Betörés ellen igen is lépni kell, ezt senkinek sem érdemes halogatni, mert egyszer csak arra érkezünk haza, hogy kirabolták otthonunkat. Nagyon sok zártípus közül tudunk választani ahhoz, hogy kellő védelmet szereltessünk fel lakásajtónkra, legyen az hevederzár, biztonsági zár, pumpás zár, illetve már az ablakok és a teraszajtókat is feltudjuk szerelkezni olyan biztonsági eszközzel amin keresztül nem tudnak bejutni lakásunkba.

Mestereink állnak szolgálatukba minden nap 024h óráig, Budapesten és környékén. Az elvégzett munkára 12hó garanciát biztosítunk!Kerületek Budapesten:

I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Budajenő, Budakalász,

erkely
ajtonyitas
erkely1